Roštilj opremljen sa napom i dimnjakom, dostupan u dvije veličine, s površinama za kuhanje od 80x40 cm i 110x40 cm . Izrađen od debelog čelika i nehrđajućeg čelika s bočnim radnim površinama te opremljen kotačima za lakši transport.

Ložište od šamota omogućuje veću iskoristivost te znatno smanjuje potrošnju drva za loženje. Rešetke za pečenje su izrađene od nehrđajućeg čelika što olakšava njihovo čišćenje a praktični sistem sa posudom za sakupljanje masti i ulja spriječava njihovo kapanje po žeravici, te na taj način spriječava neugodno zapaljenje istih.
Rešetke od dva dijela omogućuju pripremu jela za određen broj gostiju bez korištenja i zaprljanja cijelog roštilja. Štoviše, ovo rješenje omogućuje istovremenu pripremu namirnica koje zahtjevaju različite temperature i vrijeme kuhanja, što Vam dozvoljava da ih poslužite u isto vrijeme.

Ovaj roštilj opremljen je dovodom zraka u ložište te praktičnom kutijom za sakupljanje pepela, dovod zraka direktno u ložište omogučuje brže zapaljenje drveta ili ugljena te pridonosi većoj iskoristivosti.
Zahvaljujući postolju sa 4 kotača od kojih su dva slobodna, rukovanje ovim roštiljem pri transportu  značajno je olakšano.