Roštilj sa 5 plamenika s maksimalnom snagom od 15 kW, pet rešetki za pečenje od posebnog emajliranog ljevanog željeza s ukupnom površinom od 80x49 cm, stražnjim plamenikom za pečenje ražnja snage 5 kW, te bočnim plamenikom snage 2,7 kW.

Ograničeno doživotno jamstvo
Konstruktivna izvrsnost Huntington proizvoda i konstantne kontrole proizvodnje,omogućuju nam da na naše roštilje dajemo:
Doživotno jamstvo na odljevke
5 godina jamstva na plamenike
2 godine jamstva na sve ostale dijelove.

 Domaći prirodni plin ili GPL
Huntington roštilje možete transformirati (s dodatnim paketom) da budu pogodni za korištenje na prirodni plin za domaćinstva.

Tehnološki Plamenici Dual-Tube
Inovativni Dual-Tube sustav, zahvaljujući posebnom sustavu provođenja plina, omogućuje dobivanje jedinstvenog plamena duž cijele dužine plamenika. Sve to pridonosi savršenoj raspodjeli topline unutar roštilja. Plamenik je u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete.

Toplinske difuzne cijevi FLAV-R-Wave
Izrađene su od nehrđajućeg čelika, a osiguravaju savršenu raspodjelu topline duž cijele površine za pečenje. Takve cijevi također služe za aromatiziranje, jer omogućuju sokovima od kuhanja da ponovno isparavaju po hrani koja se priprema , pritom eliminirajući masti te hrani daju tipične okuse roštilja.

Rešetke za pečenje od ljevanog željeza
Rešetke od ljevanog željeza visoke kvalitete jamče najbolje rezultate za sve vrste pripremanja hrane. Oblik rešetki, izvrsna kvaliteta lijevanog željeza i njihov visokokvalitetan sloj emajla, omogućuju savršenu raspodjelu topline duž cijele površine za pripremanje hrane.

Infinitezimalna regulacija snage
Huntington roštilji opremljeni su plinskim ventilima koji, zahvaljujući infinitezimalnoj regulaciji snage, jamče savršenu kontrolu temperature.

Struktura poklopca prostora za gorenje
Posebna unutarnja visina pećnice, poklopci i prostor za gorenje izrađeni su od lijevanog aluminija, nehrđajučeg čelika i emajliranog čelika i debljina materijala, neke su od tehničkih rješenja koja omogućuju najbolju raspodjelu topline duž cijele površine za pripremanje hrane.

Bočni plinski plamenici
Modeli Rebel 4 i Rebel 5 opremljeni su bočnim plinskim plamenicima koji su posebno pogodni za pripremu umaka, prženje i kuhanje mesa.

Rotisserie
Model Rebel 5 opremljen je leđnim plamenikom koji optimizira toplinske difuzije za pripremanje hrane na ražnju, koji se isporučuje s roštiljem.